Полезни съвети при избор на интериорни врати

Добре обзаведеният и модерен дом е приоритет за повечето домакинства в България и по целия свят. Жилището се гради много време и всички ние искаме да постигнем красив интериор, който да радва окото, както на нас, така и на гостите ни. Разбира се, всичко това е свързано със съответната инвестиция в ремонтни дейности и закупуване на подходящите мебели. Една от най-важните части на дома ни са именно вратите, на които ще обърнем повече внимание в тази статия. Искрено вярваме, че нашия материал, ще бъде полезен на потребителската маса.

Интериорните врати биват външни и вътрешни, като първите трябва да имат качества тип устойчивост на температурни промени, противодействие срещу взлом и приятна визия, а вторите имат повече декоративна цел, отколкото защитна и изолационна. В случай, че тепърва ви предстои закупуване на интериорни врати, ето някои полезни съвети, от които да се възползвате:

  • Според вида врата преценете какъв материал, ще използвате. Ако закупувате външна врата, то вие ще се нуждаете от достатъчно сигурност, топлоизолация и шумоизолация. За целта най-подходящите материали са: стомана, желязо или масивно дърво и други.

Вътрешните врати, при които визуалните качества са по-важната част могат да бъдат направени от PVC, по-крехки дървесни видове, стъкло и тъй нататък. Всичко зависи от вашите конкретни предпочитания, цели и не на последно място финансови възможности.

Interiorni-vrati-Polsha-sklad-broshura-ceni

Новите модели интериорни врати, които Борман Комерс София поддържат на склад.

 

  • Имайте предвид пространството, с което разполагате и цветовете на жилището ви. Помислете, дали се каните да претапицирате мебелировката и ако да, какъв ще бъде новия цвят. За домакинствата нанасящи се в ново жилище избора на интериорни врати, е значително по-лесен, защото те купуват вратите, заедно с останалите мебели и могат да подберат цвета в действие. Ако помещенията вкъщи са по-малки и имате нужда от пространство и уют може да вземете ролетни или плъзгащи се интериорни врати, които ще създадат усещане за повече свобода в стаите ви.
  • Съберете достатъчно информация за видовете интериорни врати, цените им и фирмите, които ги предлагат. Ако нямате достатъчно свободно време да обикаляте магазините и специализираните търговски вериги, винаги можете да се информирате посредством използване на интернет. В мрежата, ще попаднете на любопитни факти, богати каталози, съвети и всичко свързано с употребата на интериорни врати. Един от най-добрите варианти, е да прегледайте фирмения сайт на Борман Комерс, за да направите правилната селекция на външни и вътрешни врати.
  • При положение, че не разбирате от дизайн и нямате усет към цветовото съотношение, можете да потърсите специалист по дизайн на интериора, който ще направи избора на врати вместо вас. Ако пък не искате да харчите пари за този вид екстра, покажете снимка на дома ви (различните помещения), когато отидете да закупите интериорни врати. Консултантите, ще ви дадат най-точни съвети, коя стока би отивала на обзавеждането ви.
  • Правилното поставяне на интериорната врата е от голямо значение за нейната производителност в бъдеще време. Внимателно премерете размерите на входната и вътрешните врати, за да сте сигурни, когато правите поръчка. В случай, че не сте се занимавали с монтаж на врати, оставете тази работа на професионалистите. Имате опцията да сложите и допълнителни пособия към вратата, като например сигнално охранителна техника, камера, модерна шпионка и прочие.

В заключение

Вслушайте се в нашите съвети и със сигурност, ще закупите интериорни врати съответстващи на изискванията за качество. Освен от естетическа гледна точка тази мебел ви дава надеждност и защита, топлоизолация и ви предпазва от нежелани външни шумове. Задайте своите въпроси относно начини на монтаж, цени, доставка и други в сайта на Борман Комерс, където нашия екип, ще отговори интелигентно в най-кратки срокове. В края на статията се надяваме, че сме успели да отправим правилните послания към вас клиентите, тъй че да останете напълно доволни от направения избор.

Полезни съвети при избор на интериорни врати

Средна оценка: 5 от 2 гласа

About the author

Борис Маринов

Работя във фирма Борман Комерс, град София. Занимавам се с внос и дистрибуция на входни, интериорни и пожароустойчиви врати.

Оставате коментар за сайта