Интериорни врати в София с евтини цени. Хубави вътрешни врати HDF с регулируеми каси MDF – на склад и по поръчка.

Производители на вътрешните врати за Борман от Полша и Германия – Classen, Porta Doors, Gradde. Цветове орех, венге, златен дъб, бял лак – на склад в София – бърза доставка и монтаж. Магазини в София | Врати Борман™ цени на интериорните врати

Всички вътрешни врати, както и всеки един елемент от дома ни, са съществена и важна част, на която трябва да обърнем внимание още в началния етап на строителните или ремонтните дейности по нашето жилище. За какво говорим – за цени на вратите – не, още е рано за това…малък пример – ако е оставен светъл зидарски отвор за монтаж на врата на тоалетната примерно 60 см., какво ще правим тогава?

Няма интериорна врата с каса на пазара (била тя полска, немска…), която да бъде монтирана в 60 сантиметров отвор. Или ако примерно е оставен 110 см отвор за врата за хола? Какво да направим? На 110 см. зидарски отвор се монтира така наречената врата размер „100“, тоест крилото е широко 100 сантиметра… но повечето вътрешни врати за хол са със стъкло, знаете ли колко тежи една 100 сантиметрова остъклена врата и колко трудно се отваря, колко „тежко“ върви?!

Или ако имате 130 см отвор и искате портална врата – в този случай крилата на Вашата портална врата трябва да бъдат две по 60 см…

Примери могат да се дадат много, именно заради това е необходимо поне малко да прочетете и разгледате каталози за интериорни врати, преди да започнете ремонт на жилището си.

Допълнителна информация за моделите на предлаганите от нас интериорни врати и техните цени, можете да получите от страницата за Интериорните врати Борман на фирма Борман България.

Всички вътрешни интериорни врати (от Полша и Украйна) по-долу в брошурите се поддържат на склад в София, и могат да бъдат доставени и монтирани до 10 работни дни.

Врати от Полша – Classen и Porta Doors

Украински интериорни врати NEW STYLE

Брошурата с цените на украинските безфалцови врати НовСтил – от Борман, София

 

Поради неизяснени условия относно приемането на рекламации от производителя/вносителя, и относно условията за гаранционния срок на вратите, и във връзка с отчитане на произхода на вътрешните врати Gradde, спираме приемането на поръчки за интериорни врати Gradde. Считано от 10 октомври 2019 година, интериорни врати Gradde НЕ могат да се поръчват в нашата фирма Борман България.

София, 10.10.2019г. – Борис Маринов

 

GRADDE – цени на врати на склад в София – от Борман

  Възможно е цветовете в брошурите да се разминават от действителните цветове на вратите. Най-точна представа за реалния цвят може да се придобие от монтираните мостри вътрешни врати в магазина, както и от мострите на цветовете на производителите.

За улеснение на клиента, всички цени на вратите на немските и полските производители в брошурите по-горе, са образувани като комплект крило и каса с най-често срещаната дебелина на зида – между 14 и 16 см.

Останалите модели на интериорните врати на полските заводи-производители се поръчват към заводите. Срока за изпълнението и доставката е реално между месец и месец и половина календарни (35 работни дни).

Цените на вътрешните врати (като комплект крило и каса) естествено са в зависимост от завода, вида на касата, вида на крилото, дебелината на зида и т.н…

В ценовите листи на заводите по-долу, цената на вратата се образува като сбор от цена на крило и цена на каса за съответната дебелина на зида. За справка само – Цена на полска или немска плътна врата с регулируема каса – комплект е около 280-290 лв. (за интериорна врата плътно гладко крило и с нормална регулируема каса до 18 см дебелина на зид) и 320-340 лв. за вътрешна интериорна врата плътно гладко крило с луксозна заоблена регулируема каса до 20 см дебелина на зид.

Като начало, Вие трябва да сте внимателни за отвора, който е оставен за вътрешните врати, дали съответства на стандарти, защото по-голямата част от полските и немските интериорни врати, предлагани на пазара в България (а и в света), са със стандартни размери.

По принцип, размерите на крилата на вратите са 60, 70, 80, 90 и 100 см по ширина и 199 и 204 см на височина. В комплект с регулируема каса, за да се монтира примерно полска врата с крило „80“ см., то светлия зидарски отвор трябва да бъде 90 см. (имайте предвид, че различните каси са дебели средно по 2,5 – 3 см за всяка страна, т.е. 2х3=6 см, както и това, че между касата и зида трябва да има средно 1,5 – 2 см. за нивелация и монтажна пяна…тоест ако искате крило 80 см, прибавяте 5-6 см за касата и още 3-4 см за отстоянието до зида и всичко става 88-90 см за светъл зидарски отвор).

Височината не Ви е проблем, стига да не е над 209 см. за полските и 205 см за немските врати. Вярно е, решения има всякакви и за почти всичко, но нестандартните решения струват пари, които бихте могли да си спестите, ако помислите от по-рано. Цените на стандартните по размер полски вътрешни интериорни врати са по-ниски.

От 11 години, ние предлагаме интериорни врати от 5 завода, като продукцията на всеки един завод е със задължителните сертификати за качество и съответствие. Вратите, които предлагаме за продажба на дребно са изключително и само качествени врати!  

Каталози на заводите за интериорни врати

(Всичко от каталозите може да бъде поръчано на заявка към заводите. В магазините ни има мостри на различни модели от вратите)  

КАТАЛОГ Вътрешни врати Classen

Каталог на полския завод за врати Classen – на АНГЛИЙСКИ и РУСКИ език
Каталог на полския завод за врати Classen – на ПОЛСКИ език
 

ЦЕНИ Вътрешни врати Classen

Цени на всички врати, които могат да се поръчат към завод Класен – от Борман България

 

КАТАЛОГ Вътрешни врати Porta Doors

Каталог на полския завод за врати PortaDoors – на БЪЛГАРСКИ език
Каталог на полския завод за врати PortaDoors – на ПОЛСКИ език
 

ЦЕНИ Вътрешни врати Porta Doors

Цени на вратите на полския завод PORTA DOORS, които са на заявка/поръчка

  Всички интериорни врати могат да бъдат поръчани и закупени от изложбения салон на фирмата.

Консултацията, която ще получите при избора си на врати е категорично качествена и компетентна. Стараем се да намерим най-подходящия вариант за Вашия дом или офис, стараем се да Ви предложим разнообразие от дизайнерски концепции.

С огромната гама от вътрешни врати, които предлагаме, го правим без никакви проблеми.

Нашето предимство

Конкурентното предимство на Борман България е, че ние продаваме продукти с високо качество. Заинтересовани сме от това клиентите ни да останат доволни както от нивото на предлаганата от нас услуга, така и от придобиването на новите качествени врати и тяхната цена. За да гарантираме последния аспект, в нашите каталози присъстват интериорни врати с широк ценови диапазон. Луксозна вътрешна врата от масив или фурнир от PortaDoors, Erkado или Classen, или съответно врати от среден или икономичен клас от същите полски заводи – избора е Ваш! Но дори и врати с ниски цени от икономичен клас са перфектното съчетание на технология-цена-качество.

Фалцови интериорни врати от Полша и Германия

Предлаганите от нас за продажба на дребно модели интериорни врати за София област са фалцови интериорни врати. (Изключние правят само някои от луксозните модели на PortaDoors и Classen). Касите са регулируеми с „плаващ перваз“ и гумено уплътнение. Всички крила са комплектовани с панти, брава и стъкло (за остъклените врати).

Поръчка на врати

Работата на консултантите в магазините е да ориентират клиента и да се опитар да му посочат това, което търси. Когато човек е решил да прави поръчка на интериорни врати за София област, самата процедура е следната:

1. Обажда се по телефона (или на място в магазина) и оставя адрес, откъдето ще се вземат размерите;

2. След 2-3 часа връщаме обаждането (ако веднага не можем да уточним час за размери, тъй като се опитваме да се съобразим и с клиента) и се договаряме за ден и час за размери за врати;

3. Вземат се размери за интериорни врати от наша монтажна група (обикновено максимум до ден-два от обаждането);

4. След вземането на размерите, клиента може да заповяда да подпише договор за продажба на интериорни врати (при договора се плаща 50% предплата и се пуска договор и заявка);

5. След като пристигнат вратите в България в нашия склад – обаждаме се на клиента, договаряме ден/дни за монтаж и действаме. Ако вратите са от наличните модели на склад (това клиента естествено го знае още преди вземането на размерите), деня на монтажа може да се договори още при подписване на договора.

Когато строим или извършваме ремонт на нов дом, има един елемент, който често се пренебрегва по време на строителните или довършителните дейности. Едва на по-късен етап, когато вече работата е почти завършена, тогава се връщаме към този всъщност доста съществен елемент от нашето жилище – вътрешните интериорни врати в стаите на апартамента или къщата.

leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *