Кои интериорни врати са най-добри?

На подобен род въпроси няма еднозначен отговор, тъй като всеки клиент има индивидуални критерии и възможности, според които оценява даден продукт или услуга на пазара. Допълнителни фактори като маниер на експлоатация и поддръжка могат да доведат до значителни разлики в качеството на два първоначално идентични продукта, което също оказва влияние върху мнението на потребителите и съответно – върху реномето на производителите.

interiorna-vrata

Модерна вътрешна врата. Произвежда се по поръчка от естествен фурнир и кристали.

За относително големи и най-вече дълготрайни инвестиции, каквито са интериорните врати, клиентите проявяват изключителна предпазливост и предпочитат да се доверяват на доказани имена с традиции в качеството, отколкото да правят компромиси заради цената, което в последствие би довело до много повече разходи и главоболия. С течение на времето са се откроили няколко такива европейски марки, чиито вътрешни врати са на върха на потребителските класации и остават най-търсени въпреки все по-голямото разнообразие на пазара.

Най-известни със своето перфектно качество са интериорните врати Classen, които се произвеждат в Полша и Германия. Основана през далечната 1963г., фирмата е изградила дългогодишни традиции в производството на врати. Немската прецизност, с внимание към всеки детайл, е гаранция за удовлетвореност на клиентите и многобройните сертификати и награди на компанията потвърждават това.

Сравними по цена и качество с безспорните лидери Classen са други два полски завода – Porta Doors и Erkado. Сравнително млади (и двете основани през ’90-те), тези фирми за врати съумяват много бързо да се наложат на европейския пазар, разчитайки на иновативни технологии, модерен дизайн и високи стандарти. Политиката им е насочена изцяло към крайния потребител, като се стремят да отговарят на неговите все по-високи изисквания и желания. Това е и основната причина да изработват врати по поръчка, осъществявайки директен контакт с клиентите си.

Българските производители също не отстъпват по качество на тези европейски компании, дори ги превъзхождат в някои отношения. Фирма Евростилл притежава третата по големина фабрика за производство на врати в Европа, оборудвана с най-модерните машини и технологии. Продукцията й е предназначена не само за вътрешния пазар, но и за износ в Македония, Чехия и др. държави от ЕС. Освен евтини интериорни врати за масово приложение, компанията има луксозни линии фурнировани врати, с декорации от метал, естествена кожа и полускъпоценни камъни, предназначени за най-големите ценители на естетиката.

Кои интериорни врати са най-добри?

Средна оценка: 5 от 1 гласа

About the author

Борис Маринов

Работя във фирма Борман Комерс, град София. Занимавам се с внос и дистрибуция на входни, интериорни и пожароустойчиви врати.

Оставате коментар за сайта