Блиндирани Входни врати цени София. Сигурни входни врати с ламинирано HDF покритие. Блиндирани метални врати за къщи и апартаменти. Качествени метални врати StarCelikKapi от Турция и Porta Doors от Полша. Цветове орех металик, венге, дъб – налични на склад в София. Бърза доставка и монтаж | Врати Борман™

цени на входни врати
Моят дом е моята крепост – много хора са чували тази поговорка, но при всички ли е така?

Човек държи в дома си пари, скъпоценности, скъпа битова техника, или просто сантиментално скъпи вещи. Но стопанина на имуществото не винаги може да го защити, а понякога всичко, което се придобива с непосилен труд, остава в жилището ни без наблюдение, и да защитият тези вещи могат само турските и румънските входни врати с качествени каси и заключвания.

Като правило крадците знаят кога настъпва момента в който оставяме вещите си без наблюдение и настъпва момента за изпитанието на външните врати – ще се оправдаят ли парите ни, вложени в покупката на входната врата?

А какви са актуалните цени и модели на блиндираните врати Борман, как можете да закупите входна врата с качествен монтаж – можете да изберете от страницата на Борман за входните врати в София.

От 9 години, ние предлагаме входни врати от 3 завода (турски, румънски и полски), като продукцията на всеки един завод е със задължителните сертификати за качество и съответствие. Вратите, които предлагаме за продажба на дребно са изключително и само качествени врати!

Всички турски входни врати по-долу в брошурата се поддържат на склад в София и могат да бъдат доставени и монтирани до 7 работни дни.

Поддържаме на склад (в София или Варна) само посочените по-долу модели блиндирани врати, внос от Турция.
Поддържаме на склад външни врати само от посочените цветове и съответните модели за всеки цвят.

 

Цени Входни врати Борман -склад в София
Цените на турските входни врати, поддържани на склад в град София. Брошура за 2019 година.

 

Оптимални размери на строителен отвор за монтаж – между 94 и 100 см ширина и 201-205 см височина.

Възможно е цветовете в брошурата да се разминават от действителните цветове на входните врати.
Най-точна представа за реалния цвят може да се придобие от монтираните мостри турски врати в магазините ни.
За улеснение на клиента, всички цени на врати в брошурата по-горе, са формирани като пълен комплект крило и каса за най-често срещаната дебелина на зида – между 20 и 26 см, с пълен комплект обков – брави, патрони, дръжки, шпионка, гумени уплътнения. Цените са БЕЗ включен монтаж. Цените са с ДДС. Цена за монтаж 120 лв.
Останалите модели на външни врати (за апартамент или къща) на заводите-производители се поръчват към заводите. Срока за изпълнението и доставката е реално между месец и месец и половина календарни (35 работни дни).
Китайски входни врати НЕ предлагаме. Опита е наложил, че едни от най-качествените са турските, румънските и полските входни врати – перфектно съчетание между цена и качество.

[heading] Каталози на заводите за входни врати, с които работим и чиято продукция предлагаме[/heading]

 

Блиндирани Входни врати от StarCelikKapi

Външни Входни врати от Porta Doors

Всички входни врати могат да бъдат поръчани и закупени от изложбения салон на фирмата.

Размерите за входни врати
Размерите на светлия строителния отвор (от зид до зид) за монтаж на входните врати са различни за всеки завод. Размерите не е задължително (а и няма как) да са спазени с точност до сантиметър, те могат да варират плюс-минус 2-3-5 сантиметра. Средните оптимални размери за монтаж на входна врата като цяло са: 92, 102 см по хоризонтал (широчина) и 202 см по вертикал (височина), (98/202 за турския завод StarCelik) – Магазините за външни врати Борман България в София.

Поръчка на входни врати
Работата на консултантите в магазините е да ориентират клиента и да се опитат да му посочат това, което търси. Когато човек е решил да прави поръчка на входни врати за София област, самата процедура е следната:
1. Обажда се по телефона (или на място в магазина) и оставя адрес, откъдето ще се вземат размерите;
2. След 2-3 часа връщаме обаждането (ако веднага не можем да уточним час за размери, тъй като се опитваме да се съобразим и с клиента) и се договаряме за ден и час за размери за вратата;
3. Вземат се размери за входна врата от наша монтажна група (обикновено максимум до ден-два от обаждането);
4. След вземането на размерите, клиента може да заповяда да подпише договор за продажба и монтаж на входни врати (при договора се плаща 50% предплата и се пуска договор и заявка);
5. След като пристигне вратата в България в нашия склад – обаждаме се на клиента, договаряме ден за монтаж и действаме. Ако вратата е от наличните модели на склад (това клиента естествено го знае още преди вземането на размерите), деня на монтажа може да се договори още при подписване на договора.

Блиндираните входни врати трябва да отговарят на много изисквания – да бъдат надеждни, да бъдат с издръжливи покрития, да имат дълъг период на експлоатация, да имат добри топлоизолационни и звукоизолационни свойства, да бъдат в хармония с фасадата на сградата (ако е входна врата за къща) или с вътрешния дизайн на жилището (ако е входна врата за апартамент).

По данни за България, 39% от кражбите в жилищата се осъществяват чрез елементарно силово разбиване на входната врата.
Останалите проценти са:
14,4% – чукане/звънене на вратата
13,3% – отваряне с шперц
17,5% – проникване през прозорец или балкон
10,2% – свободен достъп при отворена входна врата
5,3% – неустановен начин
И така получаваме, че 67,7% от кражбите се осъществяват благодарение на използвани от стопаните на дома ненадежни заключващи устройства и врати. Специалистите смятат, че стойността на защитите за жилищата се оценяват на 10% от стойността на това, което се намира вътре в самите жилища, това което би предизвикало интереса на крадците.
Ето за това, за да бъде Вашето имущество в безопасност, ние искаме да Ви посъветваме за следното:
– Използвайте качествени турски входни врати
– За надеждно заключване използвайте качествени ключалки на тези марки, които имат надежна репутация
– За гарантиране на надежното заключване на блиндираната врата, използвайте две ключалки от различни системи
– При избор на заключващ механизъм от секретен цилиндричен тип, задължително е да има противовзломен капак върху патрона
– Не давайте своите ключове на съседи или на малко познати хора.
И помнете: Скъперника плаща два пъти!

Всички модели на входните ни врати и техните цени, както и ежедневни публикации и промени, можете да погледнете на страницата за цени на входни врати в град София на фирма Борман България.

leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *