Тенденции при интериорните врати

Ние в „Борман Комерс” следим непрекъснато тенденциите при изработването на вътрешни врати, защото сме наясно, че Вие също желаете да сте в крак с най-актуалните модели врати. Тук ще се запознаете с най-модерните модели вътрешни врати.

Нашите препоръки към клиентите ни са винаги изборът на вътрешна врата да е съобразен със собствения им стил и интериора на техния дом.

Интериорна врата в класически стил

interior-door

Интериорна врата Класик – произвежда се от полските заводи Classen и PortaDoors

Вечната класика несъмнено е вътрешната врата от масивно дърво, без значение дали става въпрос за модерно или традиционно обзавеждане на дома и офиса. Като утвърден дизайн може да се определи моделът с 4 или 6 фрезовани правоъгълни панела. Размерите се взимат на място от наш екип, за да не рискуваме вратата да изгуби от собственото си излъчване.

Ако предпочитате универсален модел вътрешна врата, който не излиза от мода, то определено това е Вашата интериорна врата.

Материали, използвани за изработка на врати

   Безспорно, дъбът е най-популярният материал, използван за направата на вътрешни врати, а и на мебели, като такава е тенденцията през последните няколко години. Тъй като повечето хора искат устойчива и здрава врата, предпочитат да се доверят на дъба. Забелязва се и повишаване на интереса към вътрешните врати, които са изработени от MDF, също така боядисани в разнообразни естествени дървесни нюанси, а като най-предпочитан се откроява орехът.

„Борман Комерс” предлага богата палитра от дървесни нюанси за вътрешни врати, съобразявайки се с цвета на мебелите и обзавеждането Ви, както разполага и с нестандартни предложения откъм цветове, с които интериорната врата впечатлява още от пръв поглед.

Тенденции при стъклените интериорни врати

   Вътрешните врати с остъкление са все по-предпочитани от нашите клиенти, тъй като по този начин внасят повече светлина в по-тъмните кътчета от помещенията. Същевременно с това се спират на матираните стъкла, които запазват тяхното лично пространство.

Стъклените панели варират от изцяло прозрачно стъкло до екстравагантни цветни елементи с малки или големи фрезовани орнаменти, рамкиращи стъклото.

Клиентите най-често поръчват за своите домове остъклени врати за спалнята и дневната и неостъклени от същия модел за мокрото помещение и килера. Това позволява интериорният стил в дома да бъде запазен, а едновременно с това местата, които желаят да остават скрити от техните гости.

Вътрешни врати с уникален дизайн

   При избора на интериорна врата хората имат специални изисквания, предвид обзавеждането, размерите, особеностите на съответното помещение, както и техния личен вкус. Клиентите желаят вратата да отговаря напълно на тяхната индивидуалност, както и да я подчертава. Това ги кара да предпочетат интериорна врата по индивидуална поръчка.

Поръчваните модели съдържат разнообразна орнаментика, фрезовани елементи и декорации със стъкло в най-различни форми и разположение върху крилото на вратата.

Ние Ви предлагаме изработка на врата по предложен от Вас дизайн, както и избрани по каталог различни комбинации и детайли. Консултантите на „Борман Комерс” са винаги на разположение, за да Ви дадат компетентен съвет и допълнителна помощ при избора на подходяща за Вас интериорна врата.

Тенденции при интериорните врати

Средна оценка: 5 от 2 гласа

About the author

Борис Маринов

Работя във фирма Борман Комерс, град София. Занимавам се с внос и дистрибуция на входни, интериорни и пожароустойчиви врати.

Оставате коментар за сайта