Интериорните врати като част от жилището ни

врата от 4 крила - портална

Портална четирикрила врата, масив дъб, остъкленаЧаст ли са от интериора в едно жилище интериорните врати? Може ли да се каже, че те се считат за негово украшение? Със сигурност ако този въпрос беше зададен преди няколко години, повечето от хората биха се учудили. Тогава интериорните врати не бяха особено привлекателни и най-доброто, което можеше да им се случи беше да се пребоядисат. Какво се е променило в днешно време? Специалистите от фирма Борман Комерс ще ви обяснят. Тази фирма се занимава с внос и търговия на врати от 2004 година в град София, но има развита мрежа от поддистрибутори и клиенти в цялата страна.
Могат да се намерят всякакви модели интериорни врати на пазара, които са произведени от различни държави. Техните цени варират в много голям диапазон, а това създава объркване сред купувачите, които нямат представа какво да изберат.
Какво представляват днешните интериорни врати? Те могат да са остъклени или плътни, да бъдат двойни или единични, гладки или с фрезовки. Също така могат да са фурнировани или боядисани. Разликата на вратите една от друга е най-вече в материала, от който са направени. На българския пазар се продават всякакви врати, както такива, произведени от местни производители, така и чужди, от държави като Китай, Германия, Италия, Полша и т.н.
В другите ни статии, ще обсъдим по-задълбочено интериорните врати. След 10 февруари 2014г. ще започнем да добавяме повече публикации на тази тема.
Пожелаваме на всички приятна седмица.

Интериорните врати като част от жилището ни

Средна оценка: 5 от 2 гласа

About the author

Борис Маринов

Работя във фирма Борман Комерс, град София. Занимавам се с внос и дистрибуция на входни, интериорни и пожароустойчиви врати.

Оставате коментар за сайта