Интериорните врати и цените им

Подредени вътрешни врати

Интериорни врати, подредени по ценови категорииАко сте гледали предлаганите врати на пазара, може би вече сте забелязали, че разнообразието от видове и модели е огромно. Предлагат се всякакви варианти на интериорни врати на различни цени. Вътрешните врати не правят изключение, като в повечето от случаите, цената зависи от модела на вратата. Колкото по-сложна е тя и колкото по-трудна е изработката и, толкова по-скъпа е и нейната цена. Материалът, от който е изработена, също е решаващ за определяне на общата цена. Има значение дали тя е направена от МДФ, ПДЧ или HDF, дали има стъкло в нея и дали е използвано дърво. Дизайнът също е от значение за цената. Някои от моделите са цяло произведение на изкуството, докато при други се прави изкуствено състаряване. Има и такива, които се придържат към дадени стилове, като например античен, ренесансов, барок и т.н.
Цената се оформя и според вида на заключването. Има скъпи и надеждни брави, както и по-евтини такива. Вратата може да бъде оборудвана и със специални заключващи системи, които се предлагат най-вече за външни врати.

 Преди да пристъпите към покупка на дадена врата, трябва да се съобразите с помещението, в което ще бъде поставена тя.

Интериорните врати и цените им

Средна оценка: 5 от 2 гласа

About the author

Борис Маринов

Работя във фирма Борман Комерс, град София. Занимавам се с внос и дистрибуция на входни, интериорни и пожароустойчиви врати.

Оставате коментар за сайта