Решение за интериорни врати от стъкло


Вече сме ХХІ век, а в него се наложи луксозното и иновативното. Едно ново произведение на изкуството са стъклените интериорни врати. Освен нормалните качества, присъщи на една врата, те са изключително луксозни и модерни. Внасят много стил в помещението, в което са монтирани. Стъклените врати са подходящи както за дома, къщата или вилата, така и за хотели, офиси и магазини. Те са много здрави и еластични, а дизайна им е съвременен и актуален. Могат да бъдат съчетани с различни дървени, пластмасови или метални аранжировки.

врати със стъклен витраж

Интериорни врати от стъкло с витражи

Тези врати се използват за вътрешен интериор и могат да бъдат с метална или дървена каса, да са със статични или подвижни крила. Има и по-разчупени визии с художествени апликации върху тях.
Интериорните врати от стъкло придават друг вид на помещението. Те оформят уникален декор и въздействат върху общата визия.
Могат да се съчетаят перфектно с интериора и архитектурата на всеки офис или дом. Стъклото има и друга важна роля, освен естетическа. Системите за задвижване са много по-гъвкави при стъклените интериорни врати и имат много страни. Обковът за тези врати е по-специален и може да осигури сигурното им използване, както и да послужи за изолация.Когато преобладава стъклото в архитектурата на офисите и домовете, трябва да има по-голяма безопасност , пожароустойчивост, здравина и изолация.
Материалите, които се използват за изработката на интериорните врати от стъкло са огнеупорни и калени. Размерите им са от 8 до 10 милиметра.
Тези врати се правят по стандартизирани размери, но това не означава, че не могат да се правят и други, индивидуални проекти. Делят се на три вида: плъзгащи, стационарни и витринни.
Можете да поръчате интериорни врати или да разгледате какво се предлага в „Борман Комерс”. Там ще откриете само модерни и качествени продукти, които са изработени от висококачествени материали и са със много стилни визии. Фирмата е сред лидерите на пазара.
Клиентите са най-важни за нас и за това правим всичко възможно да са доволни. Ако искате да ни попитате нещо, можете да се свържете с нашите консултанти по всяко време. Те ще ви помогнат в избора и ще ви посъветват.

Решение за интериорни врати от стъкло

Средна оценка: 5 от 2 гласа

About the author

Борис Маринов

Работя във фирма Борман Комерс, град София. Занимавам се с внос и дистрибуция на входни, интериорни и пожароустойчиви врати.

Оставате коментар за сайта