Качества за входните врати – какво е необходимо?


врата за вход

Елитна входна врата. Висок клас на противовзломност.

Най-важните качества за входните врати са плътността и качеството на материала, от който са изработени.
От Борман Комерс наблюдаваме следните неща, когато става въпрос за изработка на входни врати:
Дървените входни врати се поставяха не само в закритите помещения, но и на входа им до преди известно време. В последните няколко години обаче, технологиите напреднаха, а престъпността се увеличи. Това накара все повече хора да се опитват да защитят жилищата си по възможно най-добрия начин.
Доказано е, че крадците предпочитат най-вече апартаментите на по-ниските етажи, за това дървените врати са по-подходящи за тези, които са на по-високо. Дървените входни врати трябва да са от твърд материал, а не иглолистен например. Ние от Борман Комерс не препоръчваме иглолистното дърво за тяхното производство и сме категорично против него.


Монтирането на допълнителна охранителна техника в дома не е никак излишно. Пред дървената входна врата може да се монтира метална решетка и по този начин да се постигне двойно по-добра защита на жилището. Добре е да се знае, че дървената входна врата не трябва да се разглежда като противовзломна, а по-скоро като предпазна от случайни набези на крадци.
За всички апартаменти, къщи и вили, са подходящи металните врати. Те са много здрави, а нивото им на топло и шумоизолация е по-високо, отколкото на дървените врати. Металните врати са много по-сигурни и осигуряват надеждна защита на дома. Напоследък на пазара се предлагат различни метални врати, които са смес от различни видове метали, така се осигурява още по-голяма устойчивост и здравина.
Можете да разгледате различните видове покрития за входни врати в сайта на Борман Комерс и да видите разнообразните материали. Ако не сте сигурни каква входна врата ви е необходима и още не можете да вземете решение, замислете се за следните неща: Къде е жилището ви, на какво място? В краен квартал ли се намира, където сигурността е по-малка? Металните входни врати не са скъпи и са подходящи и препоръчителни както за хора, живеещи сами, така и за семейства.


Качества за входните врати – какво е необходимо?

Средна оценка: 5 от 1 гласа

About the author

Борис Маринов

Работя във фирма Борман Комерс, град София. Занимавам се с внос и дистрибуция на входни, интериорни и пожароустойчиви врати.

Оставате коментар за сайта