Интериорни врати Борман Комерс – лидер в продажбите


Можем ли да спим вечер спокойно, ако нямаме сигурна входна врата? Можем ли през деня да работим спокойно, ако нямаме сигурна блиндирана врата? Повечето хора ценят здравето си и това на близките си, и се опитват да направят своя дом и работната си среда безопасни, в хармония с обзавеждането на тяхната стая, което би им донесло морално и физическо здраве. Това отговаря на всички производствени норми за Борман Комерс, защото производството на внасяните от тази фирма врати е от материал с естествен произход, който е абсолютно безопасен за живота и здравето на хората.
Всички врати при Борман Комерс са преминали сертифициране на качеството, съгласно европейските стандарти, което позволява на компанията да разшири хоризонтите на своите доставки, не само в България, но и далеч в чужбина. Интериорните врати на Борман Комерс са спечелили уважението и доверието на много купувачи, благодарение на много години на работа в днешния пазар, което води до изключително качествен продукт. Във фирмата е събран приветлив екип от професионални художници и дизайнери, които инвестират във всеки продукт любов и грижа за клиента.Чрез поддържане на старата традиция на производство на интериорни врати, както и постоянно въвеждане на иновативни технологии и модерно оборудване, иновативното мислене позволява на компанията да увеличи обема на продажбите. Вратите заслужават специално внимание, тъй като продуктът технически е правилно изграден, има оригинален дизайн – това е неговото предимство пред конкурентите си. Интериорни врати Борман Комерс са лесни за монтаж, който отнема не повече от няколко часа и са практични и издръжливи в употреба.
Изделия от МДФ, които предлага фирма Борман Комерс, имат гаранция, която се дава за срок до три години, но в действителност, при нормални обстоятелства, тези врати могат да бъдат употребявани повече от петнадесет години. Като материал за производство на врати с помощта твърда дървесина, естествен фурнир и ламинат. Тройното ламинирано покритие, като покритието на вратите на Еркадо предпазва вратите от механични повреди и проникването на ултравиолетови лъчи, което позволява на повърхностите да запазват първоначалния си вид в продължение на години.


Интериорни врати Борман Комерс – лидер в продажбите

Средна оценка: 5 от 2 гласа

About the author

Борис Маринов

Работя във фирма Борман Комерс, град София. Занимавам се с внос и дистрибуция на входни, интериорни и пожароустойчиви врати.

Оставате коментар за сайта