Видове врати


От незапомнени времена хората използвали прегради между помещенията в домовете си, за да спират нежелани посетители, да ограничават студения въздух и да разграничават една от друга стаите си. Тези така наречени врати в дома с годините се усъвършенствали и обновявали да достигне до наши днес голямото многообразие.
Видовете врати се поделят основно в две категории: по предназначение и по материал на изработка.
В магазините на Борман Комерс, може да откриете голямото многообразие от врати, входни врати и интериорни врати.
Входните врати създават защитата и облика на дома, ето защо и в подбора им трябва да се подходи с голяма точност. Входните врати, се различават по видове заключващи системи, материалите на работа, допълнителни екстри и завършващи покрития. Блиндираните входни врати са оборудвани с ключалка и с висока степен на секретност, имат високи нива против счупване и бампинг. Входни врати, които предлага Борман Комерс, доставят сигурност, спокойствие и комфорт.


зала в магазин за врати

Магазин за врати – вътрешни и блиндирани

Външността на интериорните врати създава вътрешен комфорт и говори много за домакините на дома. За индивидуалността и неповторимият стил, трябва да има богат избор на интериорни врати, а хармонията им с цялостното обзавеждане на дома да говори само по себе си. Ние от Борман Комерс ще ви помогнем да откриете най-подходящите интериорни врати, които да подчертават уникалността и да задоволяват всички желания.
Трети вид врати за дома ни са гаражните врати те не са лукс, а необходимост. За сигурността на автомобила трябва добре защитено място. Съществуват множество гаражни врати, които да гарантират качествени и безопасни условия за автомобила, чрез лесно управляеми с двигател или ръчно задвижвани.


Видове врати

Средна оценка: 5 от 2 гласа

About the author

Борис Маринов

Работя във фирма Борман Комерс, град София. Занимавам се с внос и дистрибуция на входни, интериорни и пожароустойчиви врати.

Оставате коментар за сайта