Блиндирани врати – цени и покупка

блиндирана входна врата - антична

Входна врата уникат. Турска фабрика за врати StarCelikKapiНуждаете се от по-здрава и сигурна врата за дома си? Много по-добре е да прибегнете до подобна покупка, преди да е станало късно и да го правите след това, когато вече е късно. Българите по принцип се надяват да не ги застигне нещастието и просто „чукат на дърво”, но това не е достатъчно и често хората стават жертви на крадците. Тогава те решават да си сложат СОТ и да подменят вратата си с по-здрава. Естествено, много по-добре е за това да се помисли преди белята да е станала. Може би се интересувате от цените на блиндираните врати. Ако потърсите в интернет и прегледате сайтовете на производителите и фирмите, които продават такива врати, ще разберете, че тяхната цена не е чак толкова висока и можете да си позволите такава.
Трябва да сме наясно, че такава врата не се купува всеки ден. За това е добре да помислим за по-качествена и надеждна, макар че кризата ни притиска и не ни дава много големи опции. Много по-добре е да инвестираме повече средства и да си осигурим спокойствието, което ни е нужно. Яко се колебаете дали да направите такава промяна в жилището си, трябва да се замислите и за новия вид на входа ви, който ще придобие той. Промяната на цялостния облик, ще вдъхва повече респект както в съседите ви, така и в престъпниците, които ще се спрат още като видят пред какво са изправени.
Цените на блиндираните врати варират средно между 800 и 1000 лева, като зависят от вида на самата врата и екстрите, с които е оборудвана тя. Бравата по принцип не се включва в цената, така че е добре да я предвидите, когато правите покупката. Повечето фирми предлагат пакетни цени с отстъпка, ако закупите и бравата от тях. Имате възможност да избирате между различни модели врати – от класическите, до тези, имитиращи дървесина.

Блиндирани врати – цени и покупка

Средна оценка: 5 от 1 гласа

About the author

Борис Маринов

Работя във фирма Борман Комерс, град София. Занимавам се с внос и дистрибуция на входни, интериорни и пожароустойчиви врати.

Оставате коментар за сайта